close menu

Blog

Overige

NutriFaculty: Online cursus voor gezondheidsprofessionals met focus op natuurlijke ingrediënten

Gezondheidszorg evolueert constant, hierdoor wordt educatie alsmaar belangrijker voor gezondheidsspecialisten die steeds het beste advies aan hun patiënten willen geven. Daarom zijn wij bij Nutrisan enorm trots dat wij mee ondersteuning mogen bieden aan het online opleidingsinstituut NutriFaculty. 

Wil jij meer leren over het gebruik van natuurlijke ingrediënten, plantenextracten, vitamines en mineralen die horen bij het thema ‘Stress en slaap’? Kijk dan zeker even op de site van NutriFaculty.

NutriFaculty is een Engelstalig, onafhankelijk, digitaal opleidingsplatform voor artsen, apothekers, therapeuten en andere gezondheidsprofessionals. Zij bieden cursussen aan die volledig online te volgen zijn. Elke module biedt wetenschappelijk onderbouwde  informatie over een specifiek gezondheidsonderwerp met een focus op het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Gastsprekers lichten via live Webinars hun expertise toe. De live Webinars vinden telkens plaats op 3 zaterdagochtenden. Maar de video’s en PowerPoints kunnen steeds achteraf nog herbekeken worden.

Flexibel leren (overal en altijd)
Geaccrediteerd
Wetenschappelijke informatie die in de praktijk van toepassing is
Toonaangevende experts

NutriFaculty cursus natuurlijke ingrediënten over stress en slaap

Module 2: Stress en slaap

In september start hun tweede module ‘stress en slaap’. De live lessen vinden plaats op 7, 14 en 21 september.

De samenleving wordt steeds meer en meer geconfronteerd met de problemen van stress en het belang van slaap. Tijdens deze cursus worden deze onderwerpen op een natuurlijke manier benaderd. Hoe om te gaan met burnout?; Een diepere kijk op adaptogenen; De hindernissen van chronisch vermoeidheidssyndroom; Interacties van natuurlijke ingrediënten. Dit zijn slechts een paar van de onderwerpen die in detail zullen worden besproken.

Gastsprekers:

Geert Vergote NutriFaculty cursus natuurlijke ingrediënten

Geert Vergote PhD

Geert Vergote is oprichter en algemeen directeur van Verno Scientific en gasthoogleraar vanwege zijn kennis van farmacologie en immunologie.

Dirk Van Overstraeten NutriFaculty cursus natuurlijke ingrediënten
Dirk Van Overstraeten

Dirk Van Overstraeten is een gezondheidsbegeleider volgens de kPNI. Alsook docent postgraduaat orthomoleculaire voeding en secretaris BBOW (Belgische beroepsvereniging orthomoleculaire wetenschap).

Alexander Panossian NutriFaculty cursus natuurlijke ingrediënten

Prof. Dr. Alexander George Panossian

Alexander Panossian Ph.D., Dr.Sc, heeft reeds een rijk gevulde professionele carrière in de bio-organische chemie en natuurlijke en fysiologisch actieve verbindingen achter de rug. Momenteel is hij directeur van Phytomed AB in Zweden. Hij is (co-auteur van meer dan 180 artikelen in peer-reviewed tijdschriften.) Zijn voornaamste onderzoeksinteresse is gericht op adaptogene planten, antistressverbindingen die betrokken zijn bij de regulatie van neuro-endocriene en immuunsysteem.

Els Cornelis NutriFaculty cursus natuurlijke ingrediënten

Els Cornelis

Els Cornelis is orthomoleculair voedingsdeskundige-practitioner. Ze werkte als wetenschappelijk assistent, consultant, auteur en docent voor BIOK.center (Biochemisch instituut voor orthomoleculaire kennis). Ze creëerde ook haar eigen orthomoleculaire training. Els heeft nu haar eigen orthomoleculaire praktijk “REVIVE coaching”.

Meer informatie over de sprekers kan je vinden op de website van NutriFaculty.

Bekijk hier de video over NutriFaculty:

Ben je geïnteresseerd in een cursus over natuurlijke ingrediënten binnen het onderwerp stress en slaap? Aarzel dan niet om verder te ontdekken hoe NutriFaculty perfect bij je past. Vind meer informatie over NutriFaculty en hun opleidingen op de website en volg hun op LinkedIn.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Share us: