close menu

Blog

Nutrisan

Nutrisan: Keynote Dinner ‘Stronger by Nature’

Op 19 juni organiseren wij het keynote dinner ‘Stronger by Nature’, speciaal voor de medische sector. Tijdens een gastronomisch diner ontdekken professionals welke rol hoogwaardige voedingssupplementen in het welzijn van patiënten kunnen innemen, nu en in de toekomst.

Sinds kort heeft Nutrisan een nieuwe, frisse look. Dit is het uitgelezen moment om Nutrisan in de kijker te zetten. Met trots organiseren wij een eerste Keynote Dinner ‘Stronger by Nature’ voor professionals.

Dit evenement vormt het uitgelezen moment om te bij te leren over de nieuwste ontwikkelingen, kennis te maken met ons R&D Team en te netwerken.

Programma:

Wesley Guerra, Chief Innovation Officer Nutrisan en Sanaz Sadegh, New Developments Officer Nutrisan

De markt van voedingssupplementen in België verandert en ook Nutrisan evolueert. Het R&D Team van Nutrisan presenteert een overzicht van de trends en innovaties in de markt van voedingssupplementen en laat kennismaken met hun nieuwste product van Belgische bodem.

Ook Nutrifaculty, het gecertificeerd online leersysteem voor professionelen komt aan bod.

Prof. Dr. Koen Kas, Healthcare Futurist en Delight Thinker

Met een visionaire lezing over de toekomst van onze gezondheidszorg laat Koen Kas de genodigden nadenken over hoe men de digitale, DNA en microbioom revolutie kan aanwenden om patiënten een echt gepersonaliseerde aanpak aan te bieden en ziektes zelfs te gaan anticiperen en voorkomen.

Nutrisan: Keynote Dinner ‘Stronger by Nature’

Via dit evenement engageert Nutrisan zich in het overdragen van zijn expertise over voedingssupplementen aan gezondheidsprofessionals. Een gegeven waar Nutrisan veel waarde aan hecht.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!