close menu

Blog

Nutrisan

Terugblik: Keynote Dinner ‘Stronger by Nature’

Een korte terugblik op onze succesvolle ‘Keynote Dinner: Stronger by Nature’.
Terugblik: Keynote Dinner ‘Stronger by Nature’

Woensdag 19 juni vond ons Keynote Dinner plaats in de Artcube in Gent. Met trots hebben we de nieuwe Nutrisan brand voorgesteld, met bijzondere lezingen gefocust op de toekomst van de gezondheid. Want innovatie is één van onze pilaren. Kortom konden professionals van over heel België gedachten uitwisselen met elkaar en met ons.

Jan De Backer, General Manager, opende de avond met een welkomstwoord. Hierna gaf onze eigenste Wesley Guerra, Chief Innovation Officer Nutrisan, een blik op de nieuwste trends uit de voedingssupplementenmarkt. Hij werd bijgestaan door Sanaz Sadegh, Nutrisan’s New Developments Officer. Sanaz gaf een uiteenzetting over het belang van innovatie en hoe wij met Nutrisan hierop inspelen.

Nadien was het de beurt aan Koen Kas, Healthcare futurist & Delight thinker. Hij gaf een inspirerende, visionaire lezing over de gezondheidszorg van morgen. Koen Kas combineerde wetenschap en technologie tot een meer gepersonaliseerde gezondheidszorg die tot een hoger niveau getild wordt. Hij bracht innovatieve, creatieve, game-changing inzichten met zich mee. En verduidelijkte deze inzichten met een dozijn aan praktische voorbeelden.

FocuSan werd ook in de spotlight gezet. Een product waarin gebruik gemaakt wordt van Belgische Panax ginseng geproduceerd via een uniek en vernieuwend productieproces. Een duidelijk voorbeeld van de innovatie die wij met Nutrisan willen uitdragen.

Educatie via e-learning zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. NutriFaculty, het online learning platform voor gezondheidsprofessionals,  speelt hier perfect op in. Een flexibele manier van les volgen zonder te moeten inboeten aan kwaliteit, want alles is sterk wetenschappelijk onderbouwd. Door hier ons steentje aan bij te dragen hopen wij dat de juiste informatie over natuurlijke ingrediënten verspreid wordt en zo meer aandacht aan deze ingrediënten in de gezondheidszorg kan gegeven worden. Lees meer over NutriFaculty in onze blog of op de site.

FocuSan30
Terugblik: Keynote Dinner ‘Stronger by Nature’

Één ding is zeker de ontwikkelingen voor de ondersteuning van de gezondheid staan niet stil, maar wij ook niet. Dus hou zeker onze website in het oog om de nieuwste ontwikkelingen van Nutrisan te ontdekken.

Sfeerbeelden

[vc_images_carousel images=”5808,5814,5811,5817,5832,5823,5697,5826,5829,5784,5835,5838,5841,5865,5862,5856,5859,5853,5850,5847,5844″ img_size=”medium”]