close menu

Blog

Ingrediënten

Onze paddenstoelen in de kijker

We nemen je graag mee voor een denkbeeldige boswandeling over onze paddenstoelen…

paddenstoelen

Eerste halte de paddenstoelen zelf

Het gebruik van medicinale paddenstoelen dateert uit de oudheid, en is eigen aan de traditionele Chinese geneeskunde. Er bestaan meer dan 10 000 soorten en ieder heeft zijn eigen specifieke actieve stoffen. Onze Cordyceps bijvoorbeeld, is afkomstig van Tibetaanse stammen en wordt gekweekt via een gepatenteerd proces bij lage zuurstof en lage temperaturen zoals in de natuur.

Deze groeit bovendien in een veilige omgeving zonder gebruik te maken van insecten, zoals Cordyceps in het wild groeit. Dit zorgt ervoor dat onze Cordyceps 5 maal krachtiger is dan wilde Cordyceps. Daarnaast hebben we gekozen voor de krachtige werking van maitake, shiitake, oesterzwam, amandelpaddenstoel en gesteelde lakzwam. Eén voor één bijzondere paddenstoelen die uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd zijn.

oesterzwam

We gaan verder naar het productieproces en Full-Spectrum

In elk stadium van de levenscyclus van een paddenstoel worden specifieke bioactieve bestanddelen geproduceerd. Een Full-Spectrumpoeder combineert ze allemaal, voor een ruimer werkingsveld. Dit houdt dus al het goede van het vruchtlichaam, de sporen, het mycelium en de extracellulaire bestanddelen in.

full spectrum NL

Bovendien bevat ImmunoSan Defense Full spectrum paddenstoelenpoeders die ontwikkeld zijn via een uniek fermentatieproces op basis van vaste stoffen waardoor een maximale hoeveelheid aan actieve stoffen in het eindproduct verzekerd wordt.

Laatste halte de kwaliteitscontrole

Alle paddenstoelstammen worden genetisch gecontroleerd via DNA onderzoek. Bovendien wordt elke productie grondig geanalyseerd op zuiverheid door onafhankelijke laboratoria en wordt elk aspect van de groeicyclus gecheckt. Door deze strenge opvolging en controle krijg je een eindproduct dat volledig vrij is van zware metalen, pesticiden, herbiciden of andere contaminanten. Tenslotte zijn alle Full Spectrum paddenstoelenpoeders 100% organisch gecertificeerd.

Cordyceps, maitake, shiitake, oesterzwam, amandelpaddenstoel en gesteelde lakzwam zijn dus minutieus uitgezocht met als resultaat ImmunoSan Defense, uw ondersteuning voor het immuunsysteem.

Immunosan Defense Nl

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!