close menu
Nutrivit D3 K2 Forte
Gezonde levensstijl

Vitaminen D3 en K2, een synergetische combinatie voor jong en oud

Vitaminen D3 en K2 zijn individueel erg belangrijke en nuttige vitaminen, maar samen versterken ze elkaar en werken ze synergetisch. Een sterke combinatie die goed is voor jong én oud.

Vitamine C
Ingrediënten

Alles wat je moet weten over vitamine C

Vitamine C is de bekendste vitamine. Het ondersteunt je immuunsysteem maar is daarnaast ook onmisbaar voor je energielevel, een stralende huid en nog zo veel […]

Wat is cholesterol en hoe hou je het onder controle?
Gezonde levensstijl

Wat is cholesterol en hoe hou je het onder controle?

Ondanks de vaak negatieve bijklank is cholesterol op zich helemaal geen slechte stof. Het is namelijk essentieel voor ons lichaam om bepaalde functies te kunnen […]

2023 Blog Geef Het Immuunsysteem Van Je Kind Een Duwtje In De Rug Main Banner
Gezonde levensstijl

Geef het immuunsysteem van je kind een duwtje in de rug

Het immuunsysteem beschermt ons lichaam tegen bacteriën, virussen, schimmels en andere indringers. Dit complexe verdedigingssysteem is bij kinderen nog volop in ontwikkeling waardoor ze minder goed gewapend zijn in de strijd tegen indringers. Maar hoe werkt dit complexe systeem nu eigenlijk? En hoe kan je het immuunsysteem van je kind en jezelf een boost geven?

Aandacht En Mentale Prestaties Significant Beter Na Eerste Toediening (6)
Gezonde levensstijl

Maak je huid klaar voor de zon

Vanaf het ogenblik dat de zon door de wolken komt is het hemels om erop uit te gaan. Heerlijk om dan buiten te gaan wandelen, te sporten, in de tuin te werken of om gewoon te genieten. Zonlicht kan voor een vrolijk gevoel zorgen en is belangrijk voor o.a. de aanmaak van vitamine D, maar let op het kan ook schade aanrichten.

Voedingspiramide
NutrisanPro

De verborgen kracht van de pure mediterrane keuken

Eén van de bekendste en best bestudeerde voedingspatronen wereldwijd, is het mediterrane dieet. De oorsprong van het traditionele mediterrane voedingspatroon ligt in de landen rondom de Middellandse Zee.

Recharge yourself
Gezonde levensstijl

Nood om de batterijen opnieuw op te laden?

Heb je ook moeite om de dag door te komen vanwege gebrek aan energie? Of heb je het gevoel dat je de dag al vermoeid start? Dat is niet ongewoon, de meeste mensen hebben wel eens last van een energiedip, of voelen zich zo nu en dan moe of futloos. Het belangrijkste is dan om naar je lichaam te luisteren en je energieniveau weer op pijl te brengen. Ontdek hoe je jouw energieniveau kan opkrikken en die vermoeidheid kan tegengaan.

De verborgen krachten van de natuur voor uw luchtwegen
Ingrediënten

De verborgen krachten van de natuur voor uw luchtwegen

Het immuunsysteem, ook wel gekend als je afweersysteem, bestaat uit ontelbare stoffen en witte bloedcellen die heel nauw samenwerken om het lichaam te verdedigen. Als tijdens een gure, natte herfst of kwakkelende winter de luchtvochtigheid op hol slaat en het afwisselend kil en zacht is dan wordt je immuunsysteem extra op de proef gesteld.

September Insta Posts (1)
Gezonde levensstijl

Vitaminen en mineralen: De fundering van onze gezondheid

Groene thee is afkomstig van de theeplant (Camellia sinensis) en voornamelijk bekend geworden door het gebruik als de warme drank “thee”. Als extract wordt groene thee ook veelvuldig gebruikt in voedingssupplementen door de grote hoeveelheid aan actieve stoffen die een positief effect uitoefenen op de gezondheid.

Healthy,dinner,or,lunch.,woman,in,t Shirt,and,jeans,standing
Gezonde levensstijl

Vegan levensstijl: Focus op nutriënten

Steeds meer mensen kiezen voor een vegan lifestyle of om enkele dagen in de week vegan te eten. Dit heeft verschillende gezondheidsvoordelen zoals het verminderen van de kans op hart en vaatziekten en op overgewicht. Natuurlijk is er ook het positieve effect op het milieu. Een vegan lifestyle heeft dus vele voordelen maar er zijn ook enkele punten waarmee rekening moet worden gehouden zoals een mogelijk risico op een tekort van bepaalde nutriënten.