close menu

Blog

Gezonde levensstijl

Ik ga op reis en ik neem mee…

Reisapotheek

Vertrek met een gerust hart op reis en vul je toilettas of reisapotheek aan met enkele Nutrisan-essentials voor op reis!

Dé EHBO-kit (Eerste hulp bij ongemakken) van Nutrisan:

Uitgerust… ook op reis!

Heb je moeite om in een ander bed te slapen, last van een jetlag of van de warmte? Niets is meer vervelend dan een hele nacht te woelen in bed. Zorg ervoor dat je elke dag uitgerust aan je dag kan beginnen en laat die jetlag je niet tegen houden. Zo kan je des te meer genieten van jouw vakantiedagen.

Ontwerp Zonder Titel (4)

Meladormil:

Klaar om uitgerust de dag te beginnen°!

Meladormil bevat vloeibare melatonine met extra vitamine B6 in een handig mee te nemen flesje (30 of 50 ml)! Melatonine is een lichaamseigen stofje. Ons lichaam maakt deze stof zelf aan wanneer het donker wordt. Dankzij de vloeibare vorm wordt melatonine zeer snel opgenomen via het slijmvlies, tevens is het op deze manier makkelijk te doseren en in te nemen. °Vitamine B6 helpt bij de vermindering van vermoeidheid. Daarenboven helpt het een goede werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem behouden en draagt het bij tot normale psychologische functies waaronder concentratievermogen en geheugen.

Ik ga op reis en ik neem mee…

Stressvrije vakantie!

Vakantie is een periode voor ontspanning en rust. Makkelijker gezegd dan gedaan wanneer die auto in panne valt,  je te laat komt voor je vlucht, je verblijfplaats geannuleerd is of je werk je nog elke dag belt… De onvoorziene tegenslagen kunnen de stress weer de hoogte injagen, zorg ervoor dat je die overboord kan gooien met Gabaril Relax Spray.

Ontwerp Zonder Titel (5)
Ik ga op reis en ik neem mee…

Gabaril Relax Spray:

Instant ondersteuning bij spanning en stress°!

De Gabaril Relax spray is een spray met twee adaptogene planten opgebouwd rond de stof GABA. Deze makkelijk te gebruiken spray  (30 of 50 ml) is handig om mee te nemen en te doseren naar behoefte. Een instant ondersteuning bij ervaring van spanning en stress°. °Rozewortel is een adaptogene plant die helpt tijdens kortstondige stress. Vitamine B6 ondersteunt een normaal psychologisch functioneren en het zenuwstelsel.

Boost je energieniveau voor die actieve droomvakantie!

Je beleeft meer wanneer je energieniveau op punt staat. Je kent het wel, eindelijk is die vakantie daar maar je lichaam en hoofd zijn suf en moe. Zo jammer, want tijdens je vakantie wil je het meeste halen uit je dagen. Zorg ervoor dat je zowel je energieniveau als je vakantie naar een hoger niveau tilt met NutriVit B Forte!

Ontwerp Zonder Titel (2)

NutriVit B Forte:

Opladen voor meer energie°!

NutriVit B Forte bevat een compleet team van alle 8 B-vitaminen in een goed opneembare vorm.

B-vitaminen dragen bij tot:

  • °Een normaal energiemetabolisme (B1, B2, B3, B5, B6, B12 en biotine)
  • Een normale werking van het zenuwstelsel (B1, B2, B3, B6, B12 en biotine)
  • Normaal psychologische functioneren (B1, B3, B6, B12, folaat en biotine)
  • Vermindering van vermoeidheid (B2, B3, B5, B6, B12 en folaat)
  • Een normale werking van het immuunsysteem (B6, B12 en folaat)
  • Een normaal lipiden metabolisme en normaal homocysteïne metabolisme (choline)
  • Een normale werking van het hart (B1)

 

Genieten zonder zorgen!

Op reis eet je anders dan gewoonlijk. Je kookt minder zelf en gaat vaker uit eten op onregelmatige tijdstippen. Of heeft het land waar je verblijft een compleet andere keuken? Het kan soms een aanslag zijn op je spijsvertering.

Ontwerp Zonder Titel (1)
Ik ga op reis en ik neem mee…

FloraSan Forte:

20 miljard goede bacteriën

FloraSan Forte bevat 7 verschillende soorten melkzuurbacteriën, in totaal 20 miljard bacteriën per capsule. Bacteriën zijn beschermd tegen maagzuur om het darmstelsel intact te bereiken. De capsules moeten niet koel bewaard worden.

Vergeet uw dagelijkse vitaminen voor het hele gezin niet!

Ook op reis kan jouw lichaam een aanvulling van de juiste vitaminen gebruiken. Onze NutriVit D3-K2 Family is ideaal als je met het hele gezin op reis bent. En geloof ons, in deze lekkere gummievorm, vergeet je ze niet meer in te nemen!

2

NutriVit D3-K2 Family:

Jouw dagelijkse vitaminen D3 en K2 voor het hele gezin!

Lekkere gummies met vitaminen D3 en K2 voor het immuunsysteem, spieren, botten en tanden°. Met lekkere sinaasappelsmaak voor de hele familie, vanaf 3 jaar! Zo vergeet je jouw vitamines nooit meer.
°Vitaminen K en D dragen bij tot het behoud van normale botten. °Vitamine D ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem, spierfunctie en tanden.

Ik ga op reis en ik neem mee…

Is je reisapotheek gevuld met de beste vakantie-proof voedingssupplementen? Vergeet dan vooral je goed humeur niet en laat je zorgen thuis. Zo kan je vakantie alvast niet meer stuk!

Ontwerp Zonder Titel (6)

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!